Vinn Vintage Strikk

Vintage strikk bokDet er første søndag i advent - her i København har vi ikke noe snø men julestemningen har funnet vei likevel. Så midt i alle julearrangementene vil jeg starte desember med å gi vekk boka Vintage Strikk. Boka er fantastisk for oss som liker design fra før 1970. Her er det både spennende strikkehistorie og oppdaterte oppskrifter på klær til stor og liten. Spekket med en blanding av fine gamle og nye morsomme bilder. Perfekt til julegave ... Men du vil nok helst beholde den selv. Den kan bli din, bare skriv en kommentar under dette innlegg. Jeg trekker vinneren helt tilfeldig om en uke. Og kos deg med første uken i desember - det skal jeg, for samtidig går jeg ut i mammaperm.

Kommentarer

Jeg blir med:) Flott bok! God førjulstid!

Jeg ønsker meg bok! Ha en riktig god førjulstid!

Jeg vil gjerne være med i trekningen

Åh, det er en fantastisk fin bok som har stått på ønskelisten lenge! Har såå lyst til å vinne :-D

Jeg vil gjerne være med i trekningen :)

Hadde vært moro å vinne!

Sier aldri neitakk til flott inspirasjon! Henger meg på! :)

Jeg vil være med på konkurransen!! Den boken ser så bra ut!!

Vil gjerne vinne!! :)

Så fint å finne linken til denne konkurransen - for da fant jeg en ny, flott strikkeblogg, samtidig som jeg håper veldig, veldig å vinne ei bok jeg ønsker meg en hel masse! Ha ei fin førjulstid:)

Hei! Den lille rosa toppen du har på bildet var så fantastisk søt at jeg bare måtte skrive et innlegg for kanskje å kunne være den heldige vinner av bok!

Heisann!! Jeg vil såååååå veldig være med i trekningen om den fine strikkeboka:)

Denne boka har eg verkeleg lyst på! Mange fine oppskrifter :)

Den har jeg sikla på i hele høst, så får jo slenge meg med. Kos deg i permisjon og lykke til!

Hei, Har fulgt bloggen din ei stund nå, men er første gang jeg legger igjen kommentar. Liker oppdateringene dine, og synes du er veldig flink med farger. Jeg strikker også en del til barn, og finner mye inspirasjon hos deg:-) denne boka har jeg allerede ønsket meg til jul, men jeg prøver lykken her i tilfelle julenissen ikke synes jeg har vært snill nok i år!

Denne vil jeg gjerne vinne. Bloggen din var ny for meg så nå skal jeg kikke mer. God advent!

Den boka har jeg virkelig lyst på. Fikk noen gamle strikkehefter av svigermor i bursdagsgave, som hun hadde arva fra sin mor. Skal si jeg fikk sansen for vintagestrikk da, ja. :) Og det er unektelig litt deilig med moderniserte oppskrifter. De gamle oppskriftene er tidvis upresise. Ofte er plagget kun i en størrelse, det står ikke mål eller strikkefasthet noe sted. Og i tillegg er garnanvisningene vage, som for eksempel 600gr passe tykt brunt garn eller 300 gr gult badedraktgarn. Badedraktgarn, liksom. Hvor får man tak i det? Hihi.

Krysser fingrene! Ønsker meg den boka :-)

Jaaa! Jeg ønsker meg denne boka :-)

Den boka har jeg veldig lyst på, hadde vært kjekt å vunnet den :)

Ønsket meg boken i bursdagsgave, men fikk mye annet fint istede. Så da prøver jeg lykken her :)

Åh, den boka ønsker jeg meg :) Har bladd gjennom den, og det er så utrolig mye fint design de har fått til. Prøver lykken ;)

For en fin julegave til meg selv dette kan bli! Krysser fingrene :)

Den boksen har jeg vært og siklet på flere ganger i butikken! Så mye lekkert!

Det der ser ut som en helt fantastisk bok! Og det skader jo ikke å prøve lykken sant? Ønsker med det samme deg og dine en herlig førjulstid! Kos deg i mammaperm!

Sikle, sikle, denne har eg lyst på!

Denne ønsker jeg meg veldig, krysser fingre, armer og bein :)) mvh siv

Denne boka er fantastisk! Hadde vore stas å vinne!

Nydelig bok! Ønskar meg ...

Denne ønsker jeg meg! All snøen er nok her oppe i nord :)

Advent=ventetid=mammaperm-før-babyen-kommer :) Fin bok, vil gjerne være med i trekningen!

Uhhhhh hvor ser den fin ud, vil da være en fin forsættelse i mit strikkeventyr :) glædelig jul <3 Kh. J

Jeg er med i konkurransen :)

Konkurranse! Eg vil gjerne vere med! :) God første advent og mammaperm.

Jeg har så lyst på den boka! Synes klærne fra 50-60 tallet er så kule! ;) kjempe morsom adventsgave!

Ja, denne boka ser spennande ut! Og moro med historisk sus over strikkinga! Kanskje eg får strikka meg ein "jumper" for første gong i mitt liv?

Denne står på ønskelista til jul :-) Har allerede planlagt nokon plagg på pinnane.

Denne boka står på min ønskeliste også:-) Krysser fingre og håper på vinnerlykke hos deg igjen;-)

Åh vilken fin bok! Jag skulle bli så glad om jag vann!

Krysser fingrene for at jeg vinner denne;) gård adventstid og nyt permen;)

Hei! Her var det mye fint! Mvh M.

Denne står på min ønskeliste... *krysser fingrene* God advent til deg også, og kos deg i mammaperm.

Denne er på ønskelista :) god adventstid!

Håper denne flotte boka kan bli min!

Denne boka står på ønskelista mi. Hadde vært en fin førjulsgave. Fin søndag til deg!

Denne står på ønskelisten! Ja takk til mer inspirasjon!

Wow. Går gärna en kurs i danska om jag har lyckan att vinna den fina boken

Så fin bok!! Prøver meg her! Kanskje det hadde blitt litt egostrikk med denne i hus?

Jeg vil gjerne være med i trekningen om det ikke er for sent. :) Og lykke til med permisjonstiden! Og fødsel og kos og jul og alt. :)

Åh, jeg trænger til at være lidt heldig :)

Sider

Skriv ny kommentar