Lykken er en pose med garn

garn

Som en utrolig snill strikkedesigner bare gir vekk! Ja syns jeg var litt mer enn gjennomsnittelig heldig da jeg ble donert en hel pose full av garn - og full av bra garn. Det har seg sånn at jeg har, gjennom min jobb, fått brukt masse hyggelig tid sammen med danske strikkedesigner Charlotte Kaae - ja hun har blitt nevnt en del på bloggen men det er bare så hyggelig å snakke ull og strikk på en virkelig nerdet måte som er bare så fantastisk. Posen med garn fikk jeg ut av det blå, det er jo ikke det at jeg akkurat mangler garn da.....sikkert snarere tvert om hvis du skulle spørre min mann. Strikkedesignere kan ikke bruke garn som har gått ut og derfor denne store posen til meg. Posen hadde masse tynt ullgarn fra Hanne Thorsen - Nikolaj garn i deilige nyanser som jeg nå drømmer om skal bli en genser til meg eller kanskje en jakke..... så var det to store hesper estisk garn i grønn/ blå/ gul som bare ber om å bli en stort flott sjal. I mellom dette fant jeg nøster med alpakka fra bla. Sandnes, silke tweed og litt kasjmirgarn (luksus) - du skulle ha sett meg da jeg pakket ut skattene mine - dansa rundt på stuegulvet.

Jeg elsker bare å få nytt garn - ja selv uten så mye tid til å strikke. På bilde kan du se det garnet jeg fikk som er fra Nikolaj garn, litt av silke/tweed (øverst) og de to store hesper med estisk garn. (ikke at dette stoppet meg fra å kjøpe noe mer garn da som i dag da jeg var forbi Tusindfryds søte butikk - men skal ta noen bilder av det som kommer snart på bloggen.....)

Imagine getting a big bag of yarn - just because a knit designer can't design with it as it is discontinued by the manufacturer.... A dream coming true for me - now with loads of yarn but you just can't have too much right?

Kommentarer

Så heldig du er da!

lucky you :)

Skriv ny kommentar