Dimserier og garn

charlotte kaaeÅ jeg elsker gaver, spesielt gaver som på en måte involverer strikk. Så da Charlotte Kaae gav meg hennes nyeste utgivelse Dimserier og en pose garn ble jeg så lykkelig. Dimserier referer til dingser og dubettuter på norsk eller småting kan man si. Dimeserier Charlotte Kaae Boka eller heftet (det er 27 sider) har masse søte oppskrifter på alt fra trekk til dine høretelefoner, armbånd, luer, votter, sjal og bukser (faktisk fikk jeg også et par av dem og de bor jeg i) Boka er full av Charlottes spesielle fargeglade stil. God mulighet til å teste teknikker som å strikke med magiske nøster, mønsterstrikk og gobelinstrikk (vet at det er intasia på engelsk). Jeg digger boleroen, luene og spesielt vottene (+ buksene da de er så deilige) Garnet kommer jeg tilbake til - fortjener litt sin egent innlegg syns jeg.

Kommentarer

Så mange spennende oppskrifter! Har hørt om strikkedimser ja, elsker dansk ;) De klarer virkelig å få sagt det.

Vottene var stilige! Spent på innlegg om garnet :)

Skriv ny kommentar