Vevstrikket kyse / Slip stitch cap

Vevstrikket kyse

I Sverige bor den en lita jente som egentlig ikke skulle bli født før i februar - men hun hadde litt hastverk og fikk møte sine foreldre allerede i desember. Alt står heldigvis bra til og jeg gleder meg til å møte henne. Denne kysa er strikket til Astrid og levert i en liten eske i garasjen da hovedpersonen desverre ikke tar imot gjester (infeksjonsfare) helt ennå. Men jeg har fått et bilde av henne - og den passer!

Some babies are so eager to meet their parents that then arrive to early. This little cap is in the mail on it's way to a little girl that was just one for those eager babies. Luckily all is well and I can't wait to meet her. I have seen a picture of her with the cap on and it fits!!. Jeg har strikket den i alpakka/silke (Drops garn) og tynn alpakka (Picklesgarn). Oppskift kan du finne her The pattern is by Pickles (but there is no English translation..). I knitted this one in alpaca /silk and alpaca yarn. Love the slip stich pattern Astrids-kyse2Astrids-kyse

Kommentarer

Kjempesøt! Jeg elsker mønstret, men det virker liiitt for komplisert for meg ;)

Den var kjempelekker! Jeg elsker også det mønsteret. Jeg tror faktisk jeg har det, for jeg har strikket en kjole med samme vevstrikkteknikk. Det er gøy å leke med farger da. Og den knall rosa fargen var også veldig passende. :)

Skriv ny kommentar